Mi a gond az ásványvizekkel?

Vizeink, tisztított víz, fordított ozmózis (RO)
Dr. med M. Schmidt kutatásaival is igazolta

“Az ásványvizekkel kapcsolatos fő problémánk az, hogy az ásványvizekben lévő ásványi anyagok szervetlenek (nem organikusak). Igaz, hogy elfogyasztásukkal ezen anyagok bejutnak a vérünk keringési rendszerébe, de nem hatolnak be sejtjeinkbe, mert a sejthártya nem ereszti át őket. A sejthártya az ásványi anyag belső fizikai minősége alapján dönt az anyagfelvételről, és sejtjeink csupán a már megkötött, és ezáltal szervessé vált ásványi anyagokat veszik fel.”

Táplálék

A szervezetünk csupán szerves formában, a tápanyagokban oldva tudja felvenni az ásványi anyagokat, a vízből közvetlenül nem.”

Dr. med M. Schmidt szerint a túlzott mennyiségű szervetlen ásványi sók bevitele szervezetünkben gyorsítja az öregedést. A szerves és szervetlen ásványi anyagok között komoly különbséget kell tennünk.

A szervetlen ásványi anyagok szervezetünk számára károsak, mert lerakódnak szervezetünkben, gondoljunk például a koleszterinkristályokra, amik foltszerűen csomókat képeznek szervezetünkben, s ezek a csomók asteriosclerosishoz (érelmeszesedéshez) vezethetnek. Szervezetünk számára csak a szerves, pl. aminosavakon megkötött ásványi anyagok hasznosak. Ezért a gyógyszergyártásban egyre több citrátot és glükózt használnak, hogy megkössék a különböző szervetlen ásványi anyagokat, hogy ezek az anyagok ténylegesen bejuthassanak sejtjeinkbe. Az utóbbi évek növekvő ásványvíz-fogyasztása egyértelműen arányos a vérkeringési zavarok számának növekedésével. Egyre gyakoribb a vérnyomászavar, a szívinfarktus és az agyvérzés.

A túlzott mennyiségű ásványi anyag éppúgy eldugaszolja testünk közlekedési úthálózatát, mint a túl sok autó a városi közlekedést. Ha mindez még társul korunk alapproblémájával, a kevés vízivással, az alulhidratáltsággal, akkor a veszélyeztetettség egyértelmű. A tiszta víz rendszeres fogyasztása az alapja egészségünknek. Nem mindegy, hogy mennyit és mit iszunk!

Kérdésed van? Tedd fel itt!

Tiszta Víz Üzletház Víztisztító-Szervíz Kft.

Infovonal/Szerviz elérhetőségek:

A Tiszta Víz Üzletház nyitvatartása:

H-K-Cs: 8:00-16:00, Szerda: 8:00-18:00

Péntek: 7:00-15:00

Megközelíthetőség:

A 3-as metróval a Árpád híd megállóig, majd egy 1 perces sétával a centrum felé, majd a második sarok – a Duna oldalán – a Váci út 108. (a Váci út és Zsilip utca sarok). Bármilyen irányból a Róbert Károly krt. – Váci út kereszteződéséig, majd gyalog a centrum felé és a második sarok – a Duna oldalán – a Váci út 108.

Parkolási információk:

Az üzlet környezetében csak fizetős parkolás lehetséges. A parkolási időszak 08:30 – 18:00 között 265 Ft / óra. Javasolt parkolási területek: Zsilip utca, Árbóc utca, Visegrádi utca, Süllő utca, Váci út páros oldal.

Rólunk:

Cégünk 2008 óta foglalkozik ipari és lakossági vízkezelő és víztisztító berendezések értékesítésével és szervizelésével. Szervizhálózatunk országos lefedettségű, megbízható és rugalmas, folyamatos az alkatrészellátásunk. Kiemelkedően magas, akár 7 év garanciával értékesítjük berendezéseinket. Minden általunk beüzemelt víztisztító berendezést ellátunk vízszivárgás érzékelő, elzáró szeleppel, aminek köszönhetően teljesen biztonságos, szivárgásmentes a készülék használata. A beszerelt berendezések szervizelési igényét folyamatosan nyomon követjük és automatikusan jelentkezünk amikor esedékessé válik. Berendezéseink mind kiváló minőségűek és rendelkeznek az összes szükséges engedéllyel.