Fertőtlenítés

Az OTH javaslata szerint 3 havonta szükséges víztisztító készülékét fertőtleníteni.

A fertőtlenítést Nanosept aqua típusú fertőtlenítőszerrel végezzük.

A fertőtlenítéshez elzárjuk a bejövő vízcsapot, és amennyiben szivattyús készüléke van, áramtalanítani kell a berendezést. A tiszta vizes kifolyócsap megnyitásával leengedjük a tartályban lévő összes vizet. Poharas szűrőtípus esetén a megtisztított szűrőházakba adagolunk 10 ml Nanosept aqua fertőtlenítőszert elosztva az első három szűrőpohárban, egyéb szűrőtípus esetén a fertőtlenítőszert a szűrőház nyílásán keresztül juttatjuk be. Amíg a készülék továbbra is elzárt állapotban van, vízmentesen, leszereljük a tartályhoz vezető csövet, és adagolunk bele 15 ml fertőtlenítőszert, majd visszaszereljük a csövet. Ezután megnyitjuk a bejövő víz csapját, majd 5 perc után újból elzárjuk, és hagyjuk állni minimum 6-8 órát! Megnyitjuk a tisztavizes kifolyócsapot, de amint megjelenik a légmentesen folyó víz, azonnal elzárjuk, így a csaphoz is eljut a fertőtlenítőszer! Végül megnyitjuk a bejövő víz csapját, várunk minimum 1 órát, majd a tisztavizes kifolyócsap megnyitásával leengedjük az összes vizet, ezt megismételjük még egyszer fogyasztás előtt!

Figyelem: A fertőtlenítés negyedévente javasolt! Amennyiben a víztisztító készülék nem volt rendszeresen fertőtlenítve, úgy közvetlenül a fertőtlenítés után érdemes még egyszer elvégezni a fertőtlenítést!

A 3 havonkénti fertőtlenítő szolgáltatásunk megrendelhető cégünknél. Ára bruttó 8.000 Ft. 

Amennyiben az ügyfél nem kéri a javasolt 3 havonkénti fertőtlenítést, úgy a szűrőcsere után 3 hónappal a készülékre vonatkozó garancia nem vonatkozik a berendezés lefertőződésére.

Ha segítségre lenne szüksége, kérje szervizszolgáltatásunkat!

Kérdésed van? Tedd fel itt!

Tiszta Víz Üzletház Víztisztító-Szervíz Kft.

Infovonal/Szerviz elérhetőségek:

A Tiszta Víz Üzletház nyitvatartása:

Hétfő-Csütörtök 9:00-17:00

Péntek 9:00-15:00

Megközelíthetőség:

A 3-as metróval a Árpád híd megállóig, majd egy 1 perces sétával a centrum felé, majd a második sarok – a Duna oldalán – a Váci út 108. (a Váci út és Zsilip utca sarok). Bármilyen irányból a Róbert Károly krt. – Váci út kereszteződéséig, majd gyalog a centrum felé és a második sarok – a Duna oldalán – a Váci út 108.

Parkolási információk:

Az üzlet környezetében csak fizetős parkolás lehetséges. A parkolási időszak 08:30 – 18:00 között 265 Ft / óra. Javasolt parkolási területek: Zsilip utca, Árbóc utca, Visegrádi utca, Süllő utca, Váci út páros oldal.

Rólunk:

Cégünk 2008 óta foglalkozik ipari és lakossági vízkezelő és víztisztító berendezések értékesítésével és szervizelésével. Szervizhálózatunk országos lefedettségű, megbízható és rugalmas, folyamatos az alkatrészellátásunk. Kiemelkedően magas, akár 7 év garanciával értékesítjük berendezéseinket. Minden általunk beüzemelt víztisztító berendezést ellátunk vízszivárgás érzékelő, elzáró szeleppel, aminek köszönhetően teljesen biztonságos, szivárgásmentes a készülék használata. A beszerelt berendezések szervizelési igényét folyamatosan nyomon követjük és automatikusan jelentkezünk amikor esedékessé válik. Berendezéseink mind kiváló minőségűek és rendelkeznek az összes szükséges engedéllyel.