Legfőbb táplálékunk a víz

Vizeink, tisztított víz, fordított ozmózis (RO)

A tiszta víz érték, nélküle nincs egészség, nincs élet. A tiszta víz rendszeres fogyasztása az alapja egészségünknek. Csak a tiszta víz képes szomjunkat oltani, és korunk népbetegségét, az alulhidratáltságot orvosolni. Ha kevés vizet iszunk, szervezetünk képtelen a salakanyagokat, mérgeket kiválasztani, így azok lerakódnak az érfalakon, az ízületi felszíneken és a belső szervek szöveti szerkezetein. A következmény: nehézkesebb áramlás, alacsonyabb oxigén szint, ami kedvez a betegségeknek, és ideális feltételeket teremt a gombáknak.

Amikor szervezetünk vízhiányban szenved, jelzéseket küld: a fáradtságérzés, az emésztési zavarok, később a gyomor- és bélfájdalmak, vagy a fejfájás jelzi, hogy valami nincs rendben. Néhány év elteltével ízületi problémák, magas vérnyomás vagy bőrbetegségek jelentkezhetnek. Szomjasak vagyunk, de a vízivás helyett gyógyszerekkel fedjük el a tüneteket. A mellékhatások munkát adnak immunrendszerünknek, s közben a kórokozók, gombák felügyelet nélkül maradva elszaporodnak. Eltelik 10-15 év, és az eredmény: magas vérnyomás, érelmeszesedés, ízületi betegségek, allergiák, gombás betegségek és a daganatok. Statisztikáink “beteges népességről” számolnak be!

Napjainkban egyre szélesebb körben válik ismertté a tiszta víz kedvező élettani hatása, és egyre inkább odafigyelünk arra, hogy mit is iszunk. A csapvíz klóros, nitrátos és egyéb anyagokkal szennyezett, ezért nem isszuk szívesen. A koncentrált tápanyagokat tartalmazó „italok”: a tej, a cukorral vagy sóval ízesített üdítőital, a rostos gyümölcslé inkább ételnek számítanak, mert feldolgozásuk vizet igényel, ezért növelik testünk vízszükségleteit. A kávé, a tea, az alkoholos italok vízhajtók, csökkentik testünk vízkészletét.

Az elfogyasztott vízmennyiség 1/3-a választódik ki vizeletként. Ha a bevitt víz kevés, vesénk túlkoncentrált és nem tud salaktalanítani. Mit jelent ez a számunkra? Testünk 2/3-a víz, ami egy 65 kilós személynél 43 litert jelent. Testünk víztartalmának 4-5 %-os csökkenése már munkateljesítményünk 20-30 %-os hanyatlását eredményezi! (Ez kb. 2 liternyi relatív vízhiány.) Napi tiszta víz igényünk 2-3 liter. Ha a fentieket végiggondoljuk, és kiszámoljuk, mennyi tiszta vizet iszunk naponta, könnyen felismerhetjük: alulhidratáltak vagyunk.

 A tiszta víz fogyasztása lehetővé teszi szervezetünknek a méregtelenítést, ezzel tehermentesíti immunrendszerünket, és növeli ellenálló képességünket. Az elegendő tiszta víz fogyasztása védi vesénket. Javítja a keringést, ezáltal javul a szöveteink táplálék- és oxigénellátása, amely növeli terhelhetőségünket, javítja koncentrálóképességünket, és frissé, energikussá formál bennünket!

Kérdésed van? Tedd fel itt!

Tiszta Víz Üzletház Víztisztító-Szervíz Kft.

Infovonal/Szerviz elérhetőségek:

A Tiszta Víz Üzletház nyitvatartása:

H-K-Cs: 8:00-16:00
Szerda: 8:00-18:00
Péntek: 7:00-15:00

Megközelíthetőség:

A 3-as metróval a Árpád híd megállóig, majd egy 1 perces sétával a centrum felé, majd a második sarok – a Duna oldalán – a Váci út 108. (a Váci út és Zsilip utca sarok). Bármilyen irányból a Róbert Károly krt. – Váci út kereszteződéséig, majd gyalog a centrum felé és a második sarok – a Duna oldalán – a Váci út 108.

Parkolási információk:

Az üzlet környezetében csak fizetős parkolás lehetséges. Parkolási időszak: 08:00 – 20:00 között. Javasolt parkolási területek: Zsilip utca, Árbóc utca, Visegrádi utca, Süllő utca, Váci út páros oldal.

Rólunk:

Cégünk 2008 óta foglalkozik ipari és lakossági vízkezelő és víztisztító berendezések értékesítésével és szervizelésével. Szervizhálózatunk országos lefedettségű, megbízható és rugalmas, folyamatos az alkatrészellátásunk. Kiemelkedően magas, akár 7 év garanciával értékesítjük berendezéseinket. Minden általunk beüzemelt víztisztító berendezést ellátunk vízszivárgás érzékelő, elzáró szeleppel, aminek köszönhetően teljesen biztonságos, szivárgásmentes a készülék használata. A beszerelt berendezések szervizelési igényét folyamatosan nyomon követjük és automatikusan jelentkezünk amikor esedékessé válik. Berendezéseink mind kiváló minőségűek és rendelkeznek az összes szükséges engedéllyel.