Képes a víz emlékezni?

Energetizálás-vízszerkezet

A víz a rezgések ruháját hordja.
A víz fizikai, kémiai tulajdonságai a hidrogénhidak tartóssága miatt nem csupán termodinamikailag meghatározottak, de előéletfüggők is. A víz képes emlékezni rendezett előéleti állapotaira. Ha a rendezett előállapot más struktúrájú volt, mint amit az éppen aktuális folyadék-állapotban a klaszterek energiaminimuma kiválaszt, akkor a víz először vegyes klaszterszerkezetű lesz, majd lassan minden klaszter szerkezete átalakul, és a termodinamikai egyensúlynak megfelelő klaszter-struktúra alakul ki (lokális egyensúly, metastabil fázis).

Így a rendezett állapot időben nem mindig állandó. Ugyanakkor az egyes struktúrák egymásba alakulása is reális. Mind a rendezett, mind a rendezetlen állapot emléknyomokat hagy a vízben. Például: az elektromos térrel, rádióhullámmal vagy vegyi szennyeződéssel (klórgázzal) széttördelt klaszterek vízmolekulái is megőrzik negatív élményeiket. Ezek a rendezetlen molekulák ugyanolyan hőmérsékleten, ugyanolyan körülmények között nehezebben rendeződnek klaszterekbe, mint a már klaszteres előélettel rendelkező referencia-párjaik. (Dr. Szász)

A hidrogénhíddal összekötődött vízmolekulák hozzák létre a rendezett vízmolekula-csoportokat, klasztereket, amelyeket egy közös rendezőelv irányít és tart össze. Ezt az állapotot nevezzük a víz élő, rendezett állapotának. Gyakorlatilag minden élő szervezetnek ezt az átprogramozást, ezt a rendező elvet szükséges a szervezetbe bekerült vízzel végrehajtatni. Könnyű belátnunk, hogy ha egy vízmolekula vagy egy sejt nem követi a központi akaratot, akkor az a betegség forrása (pl. rákos sejt).

Belátható: nem mindegy, milyen tisztaságú és milyen állapotú vizet viszünk be a szervezetünkbe. Az RO-rendszerrel letisztított, majd energetizált (összerendezett) víz klaszter szerkezetű, gyorsan átveszi a központi akarattól a szükséges információkat (a rendező elvet) és könnyen beépül szervezetünk vízháztartásába. Ezzel szemben a rendezetlen, szennyeződésekkel terhelt ivóvíz megterheli immunrendszerünket, és többletmunkára kényszeríti szervezetünket. A vízkutatók mérései szerint a tiszta, energetizált víz fél óra alatt éri el a sejtjeinket, amire a hagyományos csapvíz csak négy óra elteltével képes.

Tiszta Víz Üzletház

Víz az élő szervezetben

Strukturált vizek: gleccservizek, gyógyforrások „Az ember átlagos sűrűsége 1,02-1,04 kg/dm3, ami mindössze 2-4 %-kal több a teljesen tiszta víz sűrűségénél. Az átlagos felnőtt ember 60-70 %-a víz (az anyaméhben a magzat közel 90 %-a víz, az újszülötté 66-74 %, ami később az élet során fokozatosan csökken). Egy 70 kg-os, egészséges, ivarérettsége teljében lévő ember testében

Tiszta Víz Üzletház

Képes a víz emlékezni?

A víz a rezgések ruháját hordja. A víz fizikai, kémiai tulajdonságai a hidrogénhidak tartóssága miatt nem csupán termodinamikailag meghatározottak, de előéletfüggők is. A víz képes emlékezni rendezett előéleti állapotaira. Ha a rendezett előállapot más struktúrájú volt, mint amit az éppen aktuális folyadék-állapotban a klaszterek energiaminimuma kiválaszt, akkor a víz először vegyes klaszterszerkezetű lesz, majd lassan

Tiszta Víz Üzletház

A vízmolekulák tetraéderes szerkezete

Minden korty víz programoz bennünket? A víz elsősorban információhordozó, másodsorban a rezgések ruhája, és harmadsorban oltja a szomjat. A Föld az ember kooperációs társa, ugyanazokból az elemekből épül fel, mint az emberi test, és ugyanolyan mértékben tartalmaz vizet is. A Föld információs mezejében megjelenő események a mindenütt jelenlévő víz memóriájában tárolódnak. Minden elfogyasztott korty víz,

Kérdésed van? Tedd fel itt!

Tiszta Víz Üzletház Víztisztító-Szervíz Kft.

Infovonal/Szerviz elérhetőségek:

A Tiszta Víz Üzletház nyitvatartása:

H-K-Cs: 8:00-16:00
Szerda: 8:00-18:00
Péntek: 7:00-15:00

Megközelíthetőség:

A 3-as metróval a Árpád híd megállóig, majd egy 1 perces sétával a centrum felé, majd a második sarok – a Duna oldalán – a Váci út 108. (a Váci út és Zsilip utca sarok). Bármilyen irányból a Róbert Károly krt. – Váci út kereszteződéséig, majd gyalog a centrum felé és a második sarok – a Duna oldalán – a Váci út 108.

Parkolási információk:

Az üzlet környezetében csak fizetős parkolás lehetséges. Parkolási időszak: 08:00 – 20:00 között. Javasolt parkolási területek: Zsilip utca, Árbóc utca, Visegrádi utca, Süllő utca, Váci út páros oldal.

Rólunk:

Cégünk 2008 óta foglalkozik ipari és lakossági vízkezelő és víztisztító berendezések értékesítésével és szervizelésével. Szervizhálózatunk országos lefedettségű, megbízható és rugalmas, folyamatos az alkatrészellátásunk. Kiemelkedően magas, akár 7 év garanciával értékesítjük berendezéseinket. Minden általunk beüzemelt víztisztító berendezést ellátunk vízszivárgás érzékelő, elzáró szeleppel, aminek köszönhetően teljesen biztonságos, szivárgásmentes a készülék használata. A beszerelt berendezések szervizelési igényét folyamatosan nyomon követjük és automatikusan jelentkezünk amikor esedékessé válik. Berendezéseink mind kiváló minőségűek és rendelkeznek az összes szükséges engedéllyel.