Karrier

Szívesen ajánlaná ügyfeleinek az egészséges, tiszta víz fogyasztását?

Akkor pontosan Önre van szükségünk!

A TisztaVíz-Üzletház elkötelezett az egészséges víz fogyasztásának népszerűsítése iránt. Szeretnénk, ha Magyarországon minden ember számára elérhető lenne az arzéntól, nehézfémektől, hormonmaradványoktól és klórtól mentes, egészséges, tiszta és hidrogénnel dúsított víz.

Éppen ezért folyamatosan keressük azokat a Partnereket, akikkel még több otthonba tudjuk eljuttatni a kristálytiszta víz fogyasztásnak lehetőségét!

Segítse missziónkat Ön is, legyen értékesítési partnerünk!

Miért érdemes Önnek is támogatnia a munkánkat?

Ajánlásai után partner jutalékot fizetünk Önnek, így az ügyfelei is egészségesebbek lehetnek és Ön is jól jár!

Amit kínálunk:

  • versenyképes jutalék
  • megfelelő háttértudás
  • kész reklámanyagok

Érdeklik a Partner Programunk részletei?

 

Forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeink egyikén!

Kérdésed van? Tedd fel itt!

Tiszta Víz Üzletház Víztisztító-Szervíz Kft.

Infovonal/Szerviz elérhetőségek:

A Tiszta Víz Üzletház nyitvatartása:

H-K-Cs: 8:00-16:00
Szerda: 8:00-18:00
Péntek: 7:00-15:00

Megközelíthetőség:

A 3-as metróval a Árpád híd megállóig, majd egy 1 perces sétával a centrum felé, majd a második sarok – a Duna oldalán – a Váci út 108. (a Váci út és Zsilip utca sarok). Bármilyen irányból a Róbert Károly krt. – Váci út kereszteződéséig, majd gyalog a centrum felé és a második sarok – a Duna oldalán – a Váci út 108.

Parkolási információk:

Az üzlet környezetében csak fizetős parkolás lehetséges. Parkolási időszak: 08:00 – 20:00 között. Javasolt parkolási területek: Zsilip utca, Árbóc utca, Visegrádi utca, Süllő utca, Váci út páros oldal.

Rólunk:

Cégünk 2008 óta foglalkozik ipari és lakossági vízkezelő és víztisztító berendezések értékesítésével és szervizelésével. Szervizhálózatunk országos lefedettségű, megbízható és rugalmas, folyamatos az alkatrészellátásunk. Kiemelkedően magas, akár 7 év garanciával értékesítjük berendezéseinket. Minden általunk beüzemelt víztisztító berendezést ellátunk vízszivárgás érzékelő, elzáró szeleppel, aminek köszönhetően teljesen biztonságos, szivárgásmentes a készülék használata. A beszerelt berendezések szervizelési igényét folyamatosan nyomon követjük és automatikusan jelentkezünk amikor esedékessé válik. Berendezéseink mind kiváló minőségűek és rendelkeznek az összes szükséges engedéllyel.