Javítás, egyéb szerelési szolgáltatások, díjak

Cégünk vállalja a tőlünk vásárolt, és az egyéb értékesítési csatornán eladásra került víztisztító készülékek beszerelését, kikötését, átszerelését, garanciális és garancián túli szervizelését, karbantartását is! 

Munkatársaink képzettsége, felkészültsége és tapasztalata, valamint a rendelkezésükre álló jól felszerelt szerviz,  a kellő nagyságú és összetételű raktárkészletünk lehetővé teszi, hogy a megrendelt szolgáltatást néhány napon belül elvégezzük. Az ügyfél-adatbázisunkban nem szereplő megrendelőink az info@tisztaviz-uzlethaz.hu címen vagy a +36 70 451 8904 telefonszámon jelenthetik be javítási igényüket.

Az igénybejelentésnek tartalmaznia szükséges:

  • a bejelentő nevét
  • postai címét
  • a javíttatni kívánt berendezés típusát és/vagy leírását
  • az üzembe helyezés dátumát

A bejelentést követő munkanapon munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot. A gépet szükség esetén behozzuk a szervizünkbe, átvizsgáljuk, és telefonon adunk tételes javítási árajánlatot. Amennyiben elfogadja, néhány napon belül elvégezzük a javítást, és visszaszállítjuk a gépet.

Dijaink a következők:

  • Átszerelés (a kiszállási díjat tartalmazza): bruttó 15.000 Ft
  • Beszerelés (a kiszállási díjat tartalmazza): bruttó 15.000 Ft
  • Minden megkezdett munkaóra: bruttó 4.000 Ft/óra
  • Kiszállás: bruttó 6.500 Ft
  • Leszerelés: kiszállási költség + 1 óra munkadíj
  • Javítás: kiszállási költség + munkadíj + a szükséges alkatrészek tételes számlázása

Amennyiben cégünktől vásárolja víztisztító készülékét, úgy a standard (RO 102 A, RO 102), illetve az extra (RO 102 A, RO 102) csomag tartalmazza a beszerelést!

Kérdésed van? Tedd fel itt!

Tiszta Víz Üzletház Víztisztító-Szervíz Kft.

Infovonal/Szerviz elérhetőségek:

A Tiszta Víz Üzletház nyitvatartása:

Hétfő-Csütörtök 9:00-17:00

Péntek 9:00-15:00

Megközelíthetőség:

A 3-as metróval a Árpád híd megállóig, majd egy 1 perces sétával a centrum felé, majd a második sarok – a Duna oldalán – a Váci út 108. (a Váci út és Zsilip utca sarok). Bármilyen irányból a Róbert Károly krt. – Váci út kereszteződéséig, majd gyalog a centrum felé és a második sarok – a Duna oldalán – a Váci út 108.

Parkolási információk:

Az üzlet környezetében csak fizetős parkolás lehetséges. A parkolási időszak 08:30 – 18:00 között 265 Ft / óra. Javasolt parkolási területek: Zsilip utca, Árbóc utca, Visegrádi utca, Süllő utca, Váci út páros oldal.

Rólunk:

Cégünk 2008 óta foglalkozik ipari és lakossági vízkezelő és víztisztító berendezések értékesítésével és szervizelésével. Szervizhálózatunk országos lefedettségű, megbízható és rugalmas, folyamatos az alkatrészellátásunk. Kiemelkedően magas, akár 7 év garanciával értékesítjük berendezéseinket. Minden általunk beüzemelt víztisztító berendezést ellátunk vízszivárgás érzékelő, elzáró szeleppel, aminek köszönhetően teljesen biztonságos, szivárgásmentes a készülék használata. A beszerelt berendezések szervizelési igényét folyamatosan nyomon követjük és automatikusan jelentkezünk amikor esedékessé válik. Berendezéseink mind kiváló minőségűek és rendelkeznek az összes szükséges engedéllyel.