Fertőtlenítés

Fertőtlenítés

 

A fertőtlenítést ezüst kolloiddal (500 ppm-es) végezzük.

A fertőtlenítéshez elzárjuk a bejövő vízcsapot (amennyiben szivattyús készüléke van, áramtalanítani is kell a berendezést). A tiszta vizes kifolyócsap megnyitásával leengedjük a tartályban lévő összes vizet. Poharas szűrőtípus esetén a megtisztított szűrőházakba adagolunk 10 ml fertőtlenítőszert elosztva az első három szűrőpohárban, egyéb szűrőtípus esetén a fertőtlenítőszert a szűrőház nyílásán keresztül juttatjuk be, majd a szűrőházakat visszatesszük a helyére. A készülék továbbra is elzárt, vízmentes  állapotban van, ekkor leszereljük a tartályhoz vezető csövet, és adagolunk bele 15 ml fertőtlenítőszert, majd szereljük vissza a csövet. Ezután nyissuk meg a bejövő víz csapját (+ szivattyús berendezés esetén áram alá helyezzük a készüléket), majd hagyjuk, hogy a készülék, zárt kifolyócsap állásnál, feltöltse a tartályt. Közben rövid ideig nyissuk meg a tisztavizes kifolyócsapot, csak addig, amint megjelenik a légmentesen folyó víz, s ekkor azonnal elzárjuk, így a csaphoz is eljut a fertőtlenítőszer! Majd hagyjuk feltöltödni a berendezést. Ezt követően minimum 6-8 órán keresztül hagyjuk állni, hogy a fertőtlenítő szer csíramentesítse a készüléket ! Ha eltelt a 6-8 óra, nyissuk meg a bejövő víz csapját, és engedjük ki a készülékben lévő összes vizet (a kifolyócsapot addig tartjuk nyitva, amig teljesen leesik a víznyomás). Várunk minimum 1 órát, majd a tisztavizes kifolyócsap megnyitásával újra leengedjük az összes vizet, ezt a folyamatot fogyasztás előtt még egyszer ismételjük meg!

A fertőtlenítési folyamat két lépcsős! A kívánt 100%-os hatás elérése érdekében praktikus, az előbb leírt  fertőtlenítést, 24 órával később újra elvégezni!

A  fertőtlenítő szolgáltatásunk megrendelhető cégünknél:

Az árakról érdeklődjön elérhetőségink egyikén kollégáinknál.

 

A fertőtlenítést akkor javasoljuk, ha a víz íze érezhetően megváltozott.

Ha segítségre lenne szüksége, kérje szervizszolgáltatásunkat!

Kérdésed van? Tedd fel itt!

Tiszta Víz Üzletház Víztisztító-Szervíz Kft.

Infovonal/Szerviz elérhetőségek:

A Tiszta Víz Üzletház nyitvatartása:

H-K-Cs: 8:00-16:00
Szerda: 8:00-18:00
Péntek: 7:00-15:00

Megközelíthetőség:

A 3-as metróval a Árpád híd megállóig, majd egy 1 perces sétával a centrum felé, majd a második sarok – a Duna oldalán – a Váci út 108. (a Váci út és Zsilip utca sarok). Bármilyen irányból a Róbert Károly krt. – Váci út kereszteződéséig, majd gyalog a centrum felé és a második sarok – a Duna oldalán – a Váci út 108.

Parkolási információk:

Az üzlet környezetében csak fizetős parkolás lehetséges. Parkolási időszak: 08:00 – 20:00 között. Javasolt parkolási területek: Zsilip utca, Árbóc utca, Visegrádi utca, Süllő utca, Váci út páros oldal.

Rólunk:

Cégünk 2008 óta foglalkozik ipari és lakossági vízkezelő és víztisztító berendezések értékesítésével és szervizelésével. Szervizhálózatunk országos lefedettségű, megbízható és rugalmas, folyamatos az alkatrészellátásunk. Kiemelkedően magas, akár 7 év garanciával értékesítjük berendezéseinket. Minden általunk beüzemelt víztisztító berendezést ellátunk vízszivárgás érzékelő, elzáró szeleppel, aminek köszönhetően teljesen biztonságos, szivárgásmentes a készülék használata. A beszerelt berendezések szervizelési igényét folyamatosan nyomon követjük és automatikusan jelentkezünk amikor esedékessé válik. Berendezéseink mind kiváló minőségűek és rendelkeznek az összes szükséges engedéllyel.