Féléves, éves szűrőcsere

Az OTH rendelkezése alapján a víztisztító szűrőcseréje félévente, a fertőtlenítés 3 havonta szükséges.

A féléves karbantartás ára bruttó 16.500 Ft, mely tartalmazza:

 • a készülék felülvizsgálatát
 • a vízminőség ellenőrzést
 • a szűrőcserét (három előszűrő: PP 5 μ + G.A.C. + PP 1 μ)
 • a kiszállási díjat
 • szükség esetén az RO membrán, a tartály, a csaptelep, és az egyéb tartozékok cseréjét, de NEM tartalmazza  a kiegészítők cseréjét (energetizáló, visszasózó patron, lúgosító patron, arzénmentesítő patron, vastalanító patron)
 • + fél év garancia*

*A készülékre 6+1 év garanciát biztosítunk. A készülék műszaki garanciája 1 év. A teljes körű garancia feltétele a cégünk szervizesei által elvégzett féléves szűrőcsere, mely esetben minden alkalommal + fél évig garanciát vállalunk a következő esedékes szűrőcseréig, 7 éven keresztül. Amennyiben az ügyfél nem kéri a javasolt 3 havonkénti fertőtlenítést, úgy a garancia a szűrőcsere után 3 hónappal nem vonatkozik a készülék lefertőződésére. Szűrőcsere után fellépő garanciális hiba esetén a garancia csak egy hónapig vonatkozik a kiszállásra is, ezután díjat számolunk fel érte, melynek ára bruttó 6.500 Ft.

Amennyiben nem áll módjában elvégeztetni a féléves szűrőcserét, úgy lehetőség van éves szűrőcserére is. Az éves karbantartás ára bruttó 26.500 Ft, mely tartalmazza:

 • a készülék felülvizsgálatát
 • a vízminőség ellenőrzést
 • a szűrőcserét (három előszűrő: PP 5 μ + G.A.C. + PP 1 μ)
 • a fertőtlenítést
 • a kiszállási díjat
 • szükség esetén az RO membrán cseréjét
 • NEM tartalmazza a tartály, a csaptelep, és az egyéb tartozékok, kiegészítők cseréjét (energetizáló, visszasózó patron, lúgosító patron, arzénmentesítő patron, vastalanító patron)
 • + 1 év garancia*

*A készülék műszaki garanciája 1 év. A készülékre a beszerelés és minden szűrőcsere után + 1 év garanciát biztosítunk, 7 éven keresztül.  A beszerelés után egy évvel a garancia csak az elvégzett munkára és a cserélt alkatrészekre vonatkozik. Amennyiben nem kéri a javasolt 3 havonkénti fertőtlenítést, úgy a garancia a szűrőcsere után 3 hónappal nem vonatkozik a készülék lefertőződésére. Szűrőcsere után fellépő garanciális hiba esetén a garancia csak egy hónapig vonatkozik a kiszállásra, ezután díjat számolunk fel érte, melynek ára bruttó 6.500 Ft.

Minden vásárlást nyilvántartunk, és szűrőcsere előtt értesítjük Partnereinket az aktuális karbantartásról.

Kérdésed van? Tedd fel itt!

Tiszta Víz Üzletház Víztisztító-Szervíz Kft.

Infovonal/Szerviz elérhetőségek:

A Tiszta Víz Üzletház nyitvatartása:

Hétfő-Csütörtök 9:00-17:00

Péntek 9:00-15:00

Megközelíthetőség:

A 3-as metróval a Árpád híd megállóig, majd egy 1 perces sétával a centrum felé, majd a második sarok – a Duna oldalán – a Váci út 108. (a Váci út és Zsilip utca sarok). Bármilyen irányból a Róbert Károly krt. – Váci út kereszteződéséig, majd gyalog a centrum felé és a második sarok – a Duna oldalán – a Váci út 108.

Parkolási információk:

Az üzlet környezetében csak fizetős parkolás lehetséges. A parkolási időszak 08:30 – 18:00 között 265 Ft / óra. Javasolt parkolási területek: Zsilip utca, Árbóc utca, Visegrádi utca, Süllő utca, Váci út páros oldal.

Rólunk:

Cégünk 2008 óta foglalkozik ipari és lakossági vízkezelő és víztisztító berendezések értékesítésével és szervizelésével. Szervizhálózatunk országos lefedettségű, megbízható és rugalmas, folyamatos az alkatrészellátásunk. Kiemelkedően magas, akár 7 év garanciával értékesítjük berendezéseinket. Minden általunk beüzemelt víztisztító berendezést ellátunk vízszivárgás érzékelő, elzáró szeleppel, aminek köszönhetően teljesen biztonságos, szivárgásmentes a készülék használata. A beszerelt berendezések szervizelési igényét folyamatosan nyomon követjük és automatikusan jelentkezünk amikor esedékessé válik. Berendezéseink mind kiváló minőségűek és rendelkeznek az összes szükséges engedéllyel.