Betegségeink több mint fele kis odafigyeléssel elkerülhető!

Vizeink, tisztított víz, fordított ozmózis (RO)

Mi a legfontosabb az Ön életében?  A család, a munka, a pénz vagy az egészség?

Szomorú valóságunk, hogy hétköznapjainkban egészségünkkel foglalkozunk legkevésbé, pedig ha ez hiányzik, akkor minden területünk sérül. S ha mégis úgy döntünk: fontos számunkra az egészség, akkor nehezen boldogulunk az értékesítési marketinggel átszőtt „jó tanácsok” útvesztőjében, ahol gyakran féligazságokkal, elhallgatásokkal találkozunk.

Pedig az igazság ennél sokkal egyszerűbb: betegségeink több mint 50%-a olyan alapvető problémából fakad, amit kis odafigyeléssel könnyen elkerülhetünk, míg a további százalékuk javarészt az anionok hiányára, a szabadgyökök túlsúlyára vezethető vissza.

Először vizsgáljuk meg, mi is okozza hivatalosan a betegségeink több mint 50 %-át.

Jelenkorunk tapasztalatai is igazolják Pasteur egyik kedvenc mondását: „betegségeink 90%-át megisszuk!” Ezt a megdöbbentő kijelentést alátámasztják az elmúlt évek felmérései. Az alábbi sorokat az Országos Tisztifőorvos hírlevelében olvashattuk: „a vegyi anyagok (tételszámuk 13 milliónál több) mint kóroki tényezők sokszorosan haladják meg az eddig ismert valamennyi emberi megbetegedés ismert kóroki tényezőinek számát.” (WHO)

„Amerikában bejelentették, hogy a vegyi szennyezők okozzák az elhalálozások több mint 50%-át!” Mindez természetesen nem csak Amerikában érvényes, hanem Magyarországon is. Ezért elméletileg egyszerű a döntés: szűrjük ki ételeinkből, ivóvizünkből a vegyi szennyezőket! De mégis hogyan?

Táplálékainkból nem egyszerű, mert azt fogyasztjuk, amit a boltban vagy étteremben kapunk. Bár a növények „biofilterek”, és kiszűrik a vegyi szennyezők nagy részét, mégis érdemes törekednünk a jobb minőségű bio alapanyagokra és ételekre.

Az ivóvizünkből viszont – és itt arra a vízre gondolok, amit megiszunk, és ételeinkbe belefőzünk – könnyen kiszűrhetők a vegyi szennyezők. – Na de miért van erre szükség? – kérdezik sokan. A csapvíz jó minőségű, és én egyébként is ásványvizet fogyasztok! (Ha bárki átgondolja az alábbiakat, nem biztos, hogy egyetért az előbbi kijelentéssel.) Mi az igazság az ivóvíz háza táján? Mik azok az igazságok, amiket a napilapokban ritkán olvashatunk?

cikk2_b

Csapvíz, kútvíz: sajnos itt a vizet szennyező vegyi anyagok száma és az ellenőrzés mértéke „köszönő viszonyban sem állnak egymással”. Gondoljuk át az alábbiakat:

 •   Ma 13-14 millió-féle vegyi szennyeződést tart nyilván a tudomány.
 •   Ebből több mint 130.000-féle vegyi anyag terheli közvetlenül a környezetünket, elsősorban a vizeinket.
 •   A magyar szabvány 64 paramétert ír elő a víz minőségének mérésére.
 •   – amiből 11-22-et mérnek rendszeresen.
 •   Számvevőszék jelentése: „Annak ellenére, hogy csak néhány paramétert mérnek, országos átlagban, minden harmadik vízminta egészségre ártalmas anyagokat tartalmazott.”

Vagyis lehet, hogy a szabványokban leírt néhány paraméternek megfelel az ivóvíz, de mi van a többi vegyi szennyezővel, amit a vízlaborok mérni sem tudnak?

Ásványvíz, ballonos víz: „a palackozott vizekben több mint 24 ezer fajta vegyi anyag található, köztük endokrin rendszert károsító anyagok.” „Meg kellett állapítanunk, hogy az ásványvíz minősége a hormontartalom szempontjából a szennyvízéhez hasonló.” (Goethe-Universität Frankfurt am Main, 2009.03.12)

Sajnos a vegyi szennyezők terén az ásványvizek a csapvízhez hasonlóan terheltek, plusz magas az ásványianyag-tartalmuk, ami hátráltatja a sejtek méregtelenítését (elsavasodás).

Szomorú valóságunk: fogalmunk sincs! Nem tudjuk, hogy ivóvíz címén naponta milyen „vegyi levest” fogyasztunk. Csak újabb és újabb betegségek jelennek meg, amikkel korábban nem találkoztunk, és az orvosok sem nem tudják az okukat.

Szeretné megelőzni a vegyi szennyeződések okozta betegségeket?
A megoldás:
a fordított ozmózis rendszerű víztisztítás, ami a lehetséges vegyi szennyezők 98%-át kiszűri az ivóvizünkből,

További előnyei:

 • Óvja az egészséget, mert nem tartalmaz baktériumokat, vírusokat, klórt, szerves kémiai anyagokat, vegyszereket, ipari folyékony szennyeződéseket, nehézfémeket, toxikus és rákkeltő anyagokat, stb.
 • Magas az oldóképessége, így jobb tápanyagellátást és jobb méregtelenítést biztosít szervezetünknek, a sejteknek.
 • Pozitívan hat közérzetünkre.
 • Minősége állandó, az esetleges vízvezeték-rendszeri meghibásodás illetve az ökológiai problémák esetén is.
 • Javítja az italok és ételek ízét.
 • Diéta során segít a testsúly szabályozásában.
 • Ajánlott csecsemők számára.
 • Ideális a gőzölős vasalókba, kávé- és teafőzésnél.
 • Gazdaságos: a berendezés 3-4 Ft/literes költségből állítja elő a tiszta, egészséges vizet, hátránya az egyszeri beruházási költség, ami kb. egy év alatt megtérül.

cikk1_b„Jó – jó, de működnek már valahol ezek a gépek?”

Igen, az országban már nagyon sok helyen. Többek között a Siófoki Kórházban, az OTP Bankban, a Szegedi Tudományegyetemen, a Polgármesteri hivatalokban, az iskolákban – óvodákban, sok cégnél és magánszemélynél!

Válassza Ön is az egészséges, tiszta vizet, mert könnyebb a betegséget megelőzni, mint gyógyítani!

 

Kérdésed van? Tedd fel itt!

Tiszta Víz Üzletház Víztisztító-Szervíz Kft.

Infovonal/Szerviz elérhetőségek:

A Tiszta Víz Üzletház nyitvatartása:

H-K-Cs: 8:00-16:00, Szerda: 8:00-18:00

Péntek: 7:00-15:00

Megközelíthetőség:

A 3-as metróval a Árpád híd megállóig, majd egy 1 perces sétával a centrum felé, majd a második sarok – a Duna oldalán – a Váci út 108. (a Váci út és Zsilip utca sarok). Bármilyen irányból a Róbert Károly krt. – Váci út kereszteződéséig, majd gyalog a centrum felé és a második sarok – a Duna oldalán – a Váci út 108.

Parkolási információk:

Az üzlet környezetében csak fizetős parkolás lehetséges. A parkolási időszak 08:30 – 18:00 között 265 Ft / óra. Javasolt parkolási területek: Zsilip utca, Árbóc utca, Visegrádi utca, Süllő utca, Váci út páros oldal.

Rólunk:

Cégünk 2008 óta foglalkozik ipari és lakossági vízkezelő és víztisztító berendezések értékesítésével és szervizelésével. Szervizhálózatunk országos lefedettségű, megbízható és rugalmas, folyamatos az alkatrészellátásunk. Kiemelkedően magas, akár 7 év garanciával értékesítjük berendezéseinket. Minden általunk beüzemelt víztisztító berendezést ellátunk vízszivárgás érzékelő, elzáró szeleppel, aminek köszönhetően teljesen biztonságos, szivárgásmentes a készülék használata. A beszerelt berendezések szervizelési igényét folyamatosan nyomon követjük és automatikusan jelentkezünk amikor esedékessé válik. Berendezéseink mind kiváló minőségűek és rendelkeznek az összes szükséges engedéllyel.