Az égés folyamatát szervezetünkben az anionok szabályozzák

Hidrogénnel dúsított víz

Az égés folyamatát szervezetünkben az anionok szabályozzák

Vajon lehetséges egy jobb életminőség?  Mi ennek az alapja?

Mert valóságunk, hogy egyre idősebbek leszünk, és egyre rosszabb az egészségi állapotunk, ami egy szociális probléma. Tudósaink új felismerése, hogy ezt a folyamatot az antioxidáció gyógyító erejével meg tudjuk állítani.

Tény: a túlzott oxidáció, másik elnevezésével az aktivált oxigén túltermelése (szabadgyök-képződés) korlátként vagy blokádként hat az immunitásra. Ezzel szemben az antioxidánsok meggátolják, hogy oxidáció menjen végbe.

aaaaaa_b

Az agynak és a testnek van egyfajta belső égésű motorja, melynek az az egyetlen feladata, hogy az anyagokat oxidálja. Ez a gép megszakítás nélkül dolgozik, és ha az ellenőrző mechanizmus nem működik előírásszerűen, akkor a test túlmelegszik, és különféle összeomlások, problémák jönnek elő. Egy hirtelen láz, a magas testhőmérséklet vagy gyulladás, amely a betegséggel, a fertőzéssel jár tipikus jele annak, hogy túlzott oxidáció, s ezzel fokozott szabadgyök képződés zajlik a testben. Az antioxidánsok ellenőrzik testünkben, hogy hogyan és milyen mértékben égetünk el energiát anélkül, hogy túlmelegednénk. Ez az egyik funkciójuk. A betegségnek sok arca és formája van, de minden betegség okainak közös tulajdonsága a túlzott oxidáció vagy az erre a túlzott oxidációra való egyértelmű képesség.
Az a gondolat, hogy a gyógyítást az oxidáció illetve az antioxidáció szemszögéből tekintjük, viszonylag új, és ellentétben áll a hagyományos véleményekkel, ahol ködös és kevéssé meghatározott nézetek voltak, de ma már pontosabb definíciók születnek, és egyre világosabb elképzelések alakulnak ki a kezelési lehetőségekről a természetes és az alternatív gyógymódok területén.

A természetes gyógymódok sikeresek, amíg a testben lévő tüzet meg lehet fékezni, más szavakkal addig a pontig, amíg eloltható. De ha a testben az égés oly erős, hogy már nem lehet meggátolni, akkor nem segít sem az ima, sem a gyógyszer. Egy ilyen hatalmas égésnél egyedüli segítség a nagy eső vagy a felhőszakadás. S ahogyan egy erdőtűz esetén szüksége van az elpusztult területnek egy kis időre a megújuláshoz, úgy a betegség esetén nekünk is. Ahogyan a hegyi lejtőnek az erdőtűz után, úgy az emberi testnek is megvan a képessége a megújulásra, a gyógyulásra, és újból elérheti az egészség állapotát, de ehhez az emberi testben zajló állandó égést (az égés mértékét) ellenőrzés alatt kell tartanunk, hogy ne égjünk el, ne boruljunk újra lángba, hogy ne üthessen ki újra a tűz.

Szervezetünkben tehát az égés ellenőrzésének feladata az antioxidánsoké.
Mi történik, ha vérünkben, sejtjeinkben kevés az antioxidáns (anion vagy negatív ion)?
Az élő szervezetben az egyes elemek beépítését vagy kidobását és az egyes elemek közötti egyensúlyokat az oxido-redukciós (szabadgyök-antioxidáns) viszony szabályozza. Ha kevés szervezetünkben az antioxidáns, akkor az oxidált biológiai közegben a szabadgyökök elektronokat rabolnak, magyarul: megsértik az érfalat, a sejtfalat, a DNS-t, stb. Sejtjeinkben az elektronok adják az egyes területek negatív töltését. Hiányuk esetén a sejtmag-citoplazma és a citoplazma-sejtközi elektromos potenciálkülönbségek csökkennek, sőt a sejtekben a polaritás meg is fordulhat.
Ennek a következményei (Daniel Pinnon kutatásai alapján):

 • „A sejtben csökken a Na/K viszony.”
 • „Nagyfokú Calcium-veszteség a vizelettel (elsavasodás)”.
 • „Ilyenkor a sejtosztódás (mitózis) rendellenességei mindig megjelennek, és rákos sejtek keletkeznek.”

Ma az orvostudomány a szabadgyökök túlsúlyát mint a betegségek okozóit ismeri:

Az előbbiekből következik: ha a természetes gyógyító erőinkből a lehető legjobbat akarjuk kihozni, ehhez csupán testünk antioxidációs képességét kell fokoznunk. Ha megvan ez a képességünk, akkor a test betegség esetén az erős oxidáció állapotából, amelybe került, ismét ki fog találni, azaz meg fogja találni a szükséges intézkedéseket, és vissza fog térni eredeti antioxidációs szintjéhez. Ezáltal újból visszanyeri természetes öngyógyító erejét és az egészség állapota visszaáll.


Mit mond az antioxidánsokkal kapcsolatosan az orvosi szakirodalom?

 • Vértisztítás: Az anionokban (antioxidánsokban –  negatív ionokban) gazdag tiszta víz javítja a vérképet, növeli a vérben található ásványi összetevők (kalcium, nátrium, kálium) felhasználási arányát, és ezzel az alkalizálással tisztítja a vért.
 • Sejt-aktivizálás: Amikor az anionok száma nő a vérben, az anyagok elektromos változása előnyösen hat a sejtmembránra, és ezzel jön létre a sejtben az optimális oxidációs-redukciós egyensúly.
 • Gyulladás csökkentése: Az anionok semlegesítik a káros szabadgyököket.
 • Immunrendszer erősítése: Amikor az anionok száma nő a vérben, akkor a gamma-globulin mennyisége is nő. Ez megnöveli az ellenálló-képességet a fertőzésekkel szemben. Ezért az anion gyógyító hatása nagyon jelentős.
 • Központi idegrendszer szabályozása: Az anionok rendezik a központi idegrendszer állapotát még hosszantartó stressz esetén is, amely felelős az érrendszer és a belső szervek működéséért, és segít minket pozitívan gondolkozni és érezni. Az anion ezen kívül segíti a finom idegrendszeri hálózat működését is.
 • Élénkít: Az anion élénkíti az egész szervezetet, beleértve az idegrendszert, érrendszert, sejteket, nyirokrendszert, javítva azok működését, növelve az életerőt.
 • „A negatív ionok fokozzák a véráramot az agyban, ezért éberséget és csökkenő fáradtságérzetet okoznak, feltöltenek energiával” – mondja Pierce J. Howard, az agyi folyamatok egyik kiemelkedő kutatója. „Emellett megvédenek a levegőben lévő számos baktériumtól és irritációtól is.”
 • A Columbiai Egyetem ionkutatója, Michael Terman professzor különleges kísérletet végzett 25 ember részvételével. Mindannyian időszakos depresszióban szenvedtek. Minden reggel fél óráig egy levegő beáramlás előtt ültek egy hónapig. Az egyik levegő kevesebb, másik több negatív iont tartalmazott. A kutató arra a felfedezésre jutott, hogy akik több negatív ionhoz jutottak, azok számára szükségtelenné vált az antidepresszánsok szedése, azok minden MELLÉKHATÁSÁT is elkerülve természetesen.
 • A Dr. Kreuger vezetésével (Berkley Egyetem – California USA), Dr. Sulman (Hebrew Egyetem – Jeruzsálem) és Dr. Moor (Mignum Egyetem) részvételével készített tanulmány szerint az anion bőséges jelenléte aktiválja az alfa hullámokat, melyek az agyat az idegesség és feszültség feloldására késztetik, amelyek az asztma és migrén fő okai. Szabályozza a szerotonin és szabad hisztamin kiválasztást, elősegítve a szellemi aktivitást és feszültségoldást. A szervezetben lévő anion mennyisége jelentősen befolyásolja az egészségi állapotot és a gyógyulási folyamatokat.

Tehát szervezetünk életminőségének alapja, feltétele: a megfelelő antioxidáns szint elérése, megtartása.

Hol alkalmazzák ezt a gyakorlatban?
Ma már a megelőzésben, a gyógyításban és az élsportban. Nagyon sok gyártó különböző antioxidánsai közül választhatunk. De használják az élsportban is, például a Német válogatott a brazíliai Futball Világbajnokság előtt és alatt elemi hidrogénnel dúsított antioxidáns vizet fogyasztott.
Az alkalmazáson túl a negatív ionkoncentráció választ ad az alábbi szituációkra is:

 1. Miért szeretnek a gyerekek a vízparton vagy akár egy víztócsánál játszani?
  (Mert ott magas a negatív ionkoncentráció, és jól érzik magukat. Szeretnek ott lenni.)
 2. Miért fakadnak dalra fürdőkádban az emberek?
  (Mert ott is magas a negatív ionkoncentráció, ami vidámmá, ellazulttá tesz bennünket.)
 3. Miért szeretünk a tengerparton, folyóparton, vízeséseknél vagy az erdőben sétálni?
  (Hasonló az előbbiekhez, ott is magas a negatív ionkoncentráció.)
 4. De vajon miért érezzük levertnek, fáradtnak magukat, ha több órát töltünk egy „plázában”?
  (Mert ott az ionkoncentráció: nulla.)

Tehát a környezet negatív-ion, más néven anion koncentrációja nagyon fontos! Vajon, ha ennyire lényeges a külső élettér, akkor mennyire fontos a belső? Sajnos erre ma még kevés figyelmet fordítunk, pedig a kutatók, a tudósok figyelmeztetnek: „a szervezetünkben lévő antioxidánsok száma határozza meg, mennyi ideig élünk”.

Fontos tehát, hogy immunrendszerünket javításához emeljük a szervezetünkbe jutó antioxidánsok számát.

A megoldás: a szabad hidrogénben és negatív ionokban gazdag „Lourdes” berendezés vize hatékonyan támogatja és gyorsan helyreállítja a bennünk lévő 50-70 liter folyadék optimális antioxidáns szintjét.

 Dr. Prof. Országh József méréseivel összehasonlította a lúgosító „Kangen” gép és a „Lourdes” berendezés vizét.  Mérései alapján és a „Lourdes” gép vize 100.000-szer több szabad elektront, antioxidánst tartalmaz, így ennyivel hatékonyabb.


Ma már klinikai vizsgálatok is igazolják a hidrogéndús víz hatékonyságát:

 • “A terápiás antioxidáns csökkenti a citotoxikus oxigén gyököket.”
  Dr. Sanetake Shirahata
 •  “Hidrogéndús víz javítja a lipid és glükóz metabolisme betegeknél, a 2-es típusú cukorbetegség vagy mpaired glükóz toleranciát.”
  Dr. Sizuo Kajiyama
 • “Hidrogén az ivóvízben csökkenti a dopaminerg neuronális veszteséget Parkinson-kór esetén.”
  Dr. Kyota Fujita
 • “A hidrogén megakadályozza a stressz által kiváltott károsodásokat, hippocampus-függő tanulási feladatok során a krónikus fizikai korlátozást.”
  Dr. Kasufumi Nagata
 • “A hidrogéndús, tiszta víz megakadályozza a metabolikus szindrómát, beleértve az elhízást, az inzulinrezisztenciát, a magas koleszterin szintet és a magas vérnyomást, csökkentve a szív- és érrendszeri betegségek és a 2. típusú cukorbetegség kockázatait.”
  Dr. Atsunori Nakao

A hidrogéndús víz fogyasztása egészséges, lassítja az öregedést. Elősegíti a szervezet egyenletes működését, kiváló hatásainak köszönhetően kiemelkedő szerepe van a megelőzésben, a DNS védelmében a magas negatív ORP szintjének köszönhetően. Minél korábban kezdjük a hidrogéndús víz folyamatos fogyasztását, annál hatékonyabban tudjuk megőrizni az egészségünket és elkerülni a betegségeket. Növeli más termékeknek a hatékonyságát, jó méregtelenítő.
Nagyon hatékony mint szépségápolási termék: fújós flakonba töltve, bőrre fújva kiválóan hidratál.
Minél korábban kezdjük a hidrogéndús víz folyamatos fogyasztását, annál hatékonyabban tudjuk megőrizni egészségünket!
Javasoljuk mindenkinek, hogy családja, munkatársai és saját egészsége érdekében használja ki az anionokban gazdag „Lourdes víz” előnyeit! Napi 4-8 pohár antioxidáns víz fogyasztása, és máris sokat tett önmagáért, mert a berendezés vize semlegesíti a szabadgyököket, és helyreállítja a szervezete optimális oxidációs-redukciós egyensúlyát.

Szervezetünkben tehát az égés ellenőrzésének feladata az antioxidánsoké.

A „Lourdes” berendezés gyógyászati segédeszköz, egészségpénztárban elszámolható.(GYEMSZI/013056-005/2014)

Ha a „Lourdes” berendezés vizét rendszeresen fogyasztjuk (a berendezésbe RO-vizet öntsünk), akkor a betegségek megelőzésében, gyógyításában óriási előrelépést teszünk, mert nemcsak a vegyi szennyezők károsító hatását zárjuk ki, hanem antioxidáns-tartalmával helyreállítjuk szervezetünk benső egyensúlyát.

Fogyasszon tiszta, antioxidáns „Lourdes” vizet!

Dr. Simon László

Budapest, 2015. szeptember

 

Több infó: a www.lourdes.hu oldalon.

AZ ÉLET ÜZEMANYAGA A HIDROGÉN!

AZ ÉLET ÜZEMANYAGA A HIDROGÉN!

Sejtjeinkben 2 grammnyi H2-nek H2O-vá válása, oxidációja, 68 000 kalóriát szolgáltat, ami egyike az energiában leggazdagabb reakcióknak. Természetesen a hidrogén nem egyesül rögtön az oxigénnel, mert az egyszerre nagyon sok energiát szolgáltatna, hanem a sejt a hidrogén energiáját lépésről lépésre, a különböző reakciói során szabadítja fel, úgy, hogy az számára optimálisan felhasználható legyen. Ezt a folyamatot

Ezért a hidrogén az élet üzemanyaga!

Ezért a hidrogén az élet üzemanyaga!

A hidrogén a legkisebb és a leghatékonyabb antioxidáns, ami a sejtek anyagcserélődése során keletkező szabadgyököket hatástalanítja. De mik is azok a szabadgyökök? A szabadgyökök sejtszinten több célpontot is támadnak, mint például a sejthártyát, a proteineket és a nukleinsavakat, ezáltal szerkezeti károsodást okozhatnak a sejt DNS-ében. Ma még kevéssé ismert, hogy a szabadgyökök okozói lehetnek a

Az égés folyamatát szervezetünkben az anionok szabályozzák

Az égés folyamatát szervezetünkben az anionok...

Az égés folyamatát szervezetünkben az anionok szabályozzák Vajon lehetséges egy jobb életminőség?  Mi ennek az alapja? Mert valóságunk, hogy egyre idősebbek leszünk, és egyre rosszabb az egészségi állapotunk, ami egy szociális probléma. Tudósaink új felismerése, hogy ezt a folyamatot az antioxidáció gyógyító erejével meg tudjuk állítani. Tény: a túlzott oxidáció, másik elnevezésével az aktivált oxigén

Tiszta Víz Üzletház

Tudta, hogy a tisztavíz-fogyasztással akár Ön is képes...

Nagyon sok ügyfelünk pozitív tapasztalata bizonyítja, hogyha a szervezetét megfelelő minőségű, tiszta vízzel táplálja, akkor ezzel megelőzheti, hogy a szervezetében: az anyagcsere-végtermékek bennmaradjanak és problémákat okozzanak; szív- és érrendszeri problémák alakuljanak ki; ízületi megbetegedései legyenek. Napjaink egyik legnagyobb problémája, hogy az étrendünk tele van adalékanyagokkal, amelyek többsége káros, esetenként mérgező hatású is lehet az emberi szervezetre.

Tiszta Víz Üzletház

Mikor és milyen karbantartási munkákat kell végezni az...

A három előszűrőt évente kell cserélni. Az első az 5 mikronos üledékszűrő, a második egy szénszűrő, a harmadik egy 1 mikronos üledékszűrő (néhány modellben tömbösített szénszűrő van). Ha a szűrőpatronok évenkénti cseréje nem történik meg, a klór károsíthatja a membránt. Mi minden beszerelt berendezésünket nyomon követünk, és gondoskodunk a szükséges karbantartási munkákról. Szűrőcsere előtt felvesszük

Tiszta Víz Üzletház

Mire vigyázzunk a vásárláskor?

Sok helyen reklámozzák a víztisztaság-garanciát, de ezt bármelyik jobb készülék tudja. Vásárolhatunk berendezést – szerelési szolgáltatás választási lehetősége nélkül – egy éves gépgaranciával. Ez az olcsó zsákbamacska esete, amire még könnyen 40-50 ezer forintot is rákölthetünk, ha teljes értékű berendezést szeretnénk üzemeltetni (postai díj, beszerelés díja, nyomáscsökkentő, energetizáló modul, beszerelési anyagok, stb.). És ha szerencsénk

Tiszta Víz Üzletház

Mi a különbség az ún. CTA és a TFM membránok...

A CTA (Cellulose Triacetat) membrán egy papírréteg szintetikus anyaggal bevonva. A CTA egy cellulóz alapú termék, amely klórozott vizet igényel a működéséhez, hogy a baktériumokat távol tartsa a papírtól. A CTA membránok tisztítási hatásfoka 85 – 94 %-os, az élettartamuk 18 – 24 hónap. A lényegesen jobb tulajdonságú TFM (Thin film = vékony film) membránok

Tiszta Víz Üzletház

A víz vastartalma káros a fordított ozmózissal...

Igen, a vas eldugítja a membránt. Amennyiben a víz vastartalma nagyobb, akkor vastalanító előszűrővel védjük meg a berendezést!

Tiszta Víz Üzletház

A fordított ozmózissal működő víztisztító is...

Igen, hiszen eltávolítja a kalciumot, a magnéziumot és az ásványi sókat. A különbség mégis óriási, mert az RO-rendszer tökéletesen tiszta vizet állít elő, ami történetesen tökéletesen lágy is. Az összefüggés csak ennyi. Háztartási vízlágyítónak viszont a berendezést nem célszerű használni, mert az így előállított víz lényegesen többe kerül, mintha egyéb lágyítót használnánk.

Tiszta Víz Üzletház

A már beépített vízlágyító berendezés nem káros a...

Nem káros, hanem kifejezetten hasznos. A kalcium- és a magnéziumlerakódások távoznak el legnehezebben a membrán felületéről. A vízlágyító által vízbe juttatott nátrium lényegesen könnyebben fut le a membrán felületéről. A vízlágyító berendezés megnöveli a membrán élettartamát.

Tiszta Víz Üzletház

“Nálunk a vízvezetékre szereltek víztisztítót,...

A házba beérkező vízvezetékre általában kétféle víztisztítót szoktak beépíteni: először egy mechanikus előszűrőt, utána egy mágneses vagy gyantás vízlágyító berendezést. A mechanikus szűrők a csapokat, csöveket óvják a kődarabkáktól, homoktól, sártól. A vízlágyítók a vezetékes víz keménységét ioncserével csökkentik a háztartási berendezések megóvása céljából. A mágneses vízlágyító a víz kalcium- és magnézium-tartalmának aktivitását változtatja meg,

Tiszta Víz Üzletház

Hogyan takaríthatunk meg vizet a Permeat szelep...

Az RO-berendezésbe érkező csapvíz nagyobb része a szennyeződésekkel együtt a csatornába távozik. Ez a belépő víz mennyiségére vonatkoztatva átlagosan 80%, vagyis a tiszta víz – szennyvíz arány 1:4 körül van. Berendezéseink tartalmazzák a „permeat” szelepet, amely ha a tiszta vizet tároló tartály megtelt, lezárja a bejövő víz útját. Az előzőek alapján felmerülhet, hogyha RO-berendezést építünk

Tiszta Víz Üzletház

A rendszer hulladékvize mire használható?

A kilépő víz magasabb oldottanyag-tartalma ellenére hasznosítható, pl. járda tisztítása, WC öblítésre, autómosás, felmosás, stb. (Ezen víz felfogása és elvezetése egyedi műszaki kialakítással megoldható.)

Tiszta Víz Üzletház

Mi történik a vízből kiszűrt szennyeződésekkel?

A vízből kiszűrt szennyeződések a csatornarendszerbe kerülnek. A fordított ozmózis-szűrő öntisztító, folyamatosan öblíti önmagát szemben a többi szűrőtípussal, ahol a kiszűrt szennyeződések a szűrő felületén halmozódnak fel. Az RO-rendszernél a membrán kettéválasztja a vizet. A tiszta víz a tároló tartályon keresztül egy külön csapon nyerhető ki, míg a szennyeződéseket tartalmazó víz a szennyvízcsatornába kerül. Ez a

Tiszta Víz Üzletház

Milyen szennyező anyagokat távolít el a csapvízből a...

Az Üzletházunk által forgalmazott rendszerek hatékonysága 90-98 %, ami azt jelenti, hogy a berendezések szűrési hatékonysága ennyi. Mi a biztonság kedvéért csak 92-95 %-ról beszélünk, bár méréseink, amelyek a bejövő víz és a tiszta víz szárazanyag-tartalmának összehasonlításán alapszanak, ennél jobbat mutatnak. Berendezéseink eltávolítják a csapvízből vagy a fúrt kút vizéből a klórt és a klórszármazékokat,

Tiszta Víz Üzletház

Mit jelent a TDS kifejezés?

(TDS = Total Dissolved Solids = az összes oldott anyag mennyisége) A víz természetes körforgásának útján különböző kőzetekkel és szennyező anyagokkal érintkezik, amely során kiold belőlük ásványokat, sókat és egyéb vegyületeket. Az oldatban lévő oldott anyagok mennyisége az elektromos vezetőképességgel nagy pontossággal meghatározható. A TDS-mérés során a szárazanyag-tartalom egysége a ppm. A nagyobb vezetőképesség magasabb oldottanyag-tartalmat

Tiszta Víz Üzletház

Lehet-e kútvízhez használni a tisztavíz-forrást?

Igen, de szükséges ismernünk a kútvíz kémiai és bakteriológiai állapotát. (Ezeket a vizsgálatokat Magyarországon is el lehet végezni.) Ezek ismeretében tudunk olyan elő- és utószűrőket ajánlani, amelyek használatával az RO-rendszer hosszú életű lesz.

Tiszta Víz Üzletház

Mikor térül meg egy fordított ozmózissal működő...

Egy ember az általa felhasznált vízmennyiségnek csak elenyésző részét issza meg. Egy fő naponta 150-300 liter vizet használ fel az alábbi eloszlásban: ivásra, főzésre 3-4 litert, kézmosásra 10-15 litert, fürdésre, zuhanyozásra 20-100 litert, mosásra 20-40 litert, tisztításra 5-10 litert, WC használatára 60-100 litert. Az alábbi táblázatból napi fogyasztásunkat figyelembe véve kiolvashatjuk, mennyit költünk évente ásványvíz

Tiszta Víz Üzletház

Mekkora víznyomás szükséges a rendszer...

A víznyomás kényszeríti a vízmolekulákat a normál ozmózissal ellentétes, „fordított” irányú mozgásra. Alacsony nyomás esetén a termelt vízmennyiség lecsökken, rosszabb hatásfokot eredményez. Az ideális a 4 – 4.5 bar nyomás. 2.75 bar hálózati víznyomás alatt rásegítő szivattyús modelleket alkalmazunk.

Tiszta Víz Üzletház

Milyen tényezők befolyásolják a tisztított víz...

Négy tényező befolyása kiemelkedő: Nyomás: a szivattyú nélküli berendezések működéséhez a 4 bar az ideális víznyomás, ha ez nem biztosítható, akkor szivattyús gépet alkalmazunk, ahol már az 1 bar hálózati nyomás is elég. A magyarországi vezetékes ivóvíz nyomása változó, nappal 3-5 bar, de éjjel ettől lényegesen magasabb. Bár kirívó esetben már nappal is mértünk 18 bar

Kérdésed van? Tedd fel itt!

Tiszta Víz Üzletház Víztisztító-Szervíz Kft.

Infovonal/Szerviz elérhetőségek:

A Tiszta Víz Üzletház nyitvatartása:

H-K-Cs: 8:00-16:00
Szerda: 8:00-18:00
Péntek: 7:00-15:00

Megközelíthetőség:

A 3-as metróval a Árpád híd megállóig, majd egy 1 perces sétával a centrum felé, majd a második sarok – a Duna oldalán – a Váci út 108. (a Váci út és Zsilip utca sarok). Bármilyen irányból a Róbert Károly krt. – Váci út kereszteződéséig, majd gyalog a centrum felé és a második sarok – a Duna oldalán – a Váci út 108.

Parkolási információk:

Az üzlet környezetében csak fizetős parkolás lehetséges. Parkolási időszak: 08:00 – 20:00 között. Javasolt parkolási területek: Zsilip utca, Árbóc utca, Visegrádi utca, Süllő utca, Váci út páros oldal.

Rólunk:

Cégünk 2008 óta foglalkozik ipari és lakossági vízkezelő és víztisztító berendezések értékesítésével és szervizelésével. Szervizhálózatunk országos lefedettségű, megbízható és rugalmas, folyamatos az alkatrészellátásunk. Kiemelkedően magas, akár 7 év garanciával értékesítjük berendezéseinket. Minden általunk beüzemelt víztisztító berendezést ellátunk vízszivárgás érzékelő, elzáró szeleppel, aminek köszönhetően teljesen biztonságos, szivárgásmentes a készülék használata. A beszerelt berendezések szervizelési igényét folyamatosan nyomon követjük és automatikusan jelentkezünk amikor esedékessé válik. Berendezéseink mind kiváló minőségűek és rendelkeznek az összes szükséges engedéllyel.