A NAGY #vízkihívás

Jó lenne, ha valaki mindig emlékeztetné Önt, hogy „Itt az ideje inni!”?

Mindezt egy izgalmas játék kíséretében?

 

Akkor ezt a kihívásunkat imádni fogja!

 

Hiszen hét teljes napig a legtutibb tanácsokkal látjuk el, hogy szervezete biztosan elegendő mennyiségű folyadékhoz jusson!

Sőt! A legjobb, hogy most meg is jutalmazzuk kitartását, hiszen a 7. napon 3 stílusos BPA-mentes kulacsot sorsolunk ki a kihívásban résztvevők között!

Ugye, jól hangzik?

 

Akkor nincs is más dolga, mint kitölteni az üres mezőket és már indulhat is a vizes mókázás!

Az első tipp 2017.08.26-án fog landolni az e-mail fiókjában, amiben a játék pontos részleteiről is tájékozódhat!

Addig is, egészségben teli napot kívánunk Önnek!

E-mail cím:*
Vezetéknév:
Név:

Kérdésed van? Tedd fel itt!

Tiszta Víz Üzletház Víztisztító-Szervíz Kft.

Infovonal/Szerviz elérhetőségek:

A Tiszta Víz Üzletház nyitvatartása:

H-K-Cs: 8:00-16:00, Szerda: 8:00-18:00

Péntek: 7:00-15:00

Megközelíthetőség:

A 3-as metróval a Árpád híd megállóig, majd egy 1 perces sétával a centrum felé, majd a második sarok – a Duna oldalán – a Váci út 108. (a Váci út és Zsilip utca sarok). Bármilyen irányból a Róbert Károly krt. – Váci út kereszteződéséig, majd gyalog a centrum felé és a második sarok – a Duna oldalán – a Váci út 108.

Parkolási információk:

Az üzlet környezetében csak fizetős parkolás lehetséges. A parkolási időszak 08:30 – 18:00 között 265 Ft / óra. Javasolt parkolási területek: Zsilip utca, Árbóc utca, Visegrádi utca, Süllő utca, Váci út páros oldal.

Rólunk:

Cégünk 2008 óta foglalkozik ipari és lakossági vízkezelő és víztisztító berendezések értékesítésével és szervizelésével. Szervizhálózatunk országos lefedettségű, megbízható és rugalmas, folyamatos az alkatrészellátásunk. Kiemelkedően magas, akár 7 év garanciával értékesítjük berendezéseinket. Minden általunk beüzemelt víztisztító berendezést ellátunk vízszivárgás érzékelő, elzáró szeleppel, aminek köszönhetően teljesen biztonságos, szivárgásmentes a készülék használata. A beszerelt berendezések szervizelési igényét folyamatosan nyomon követjük és automatikusan jelentkezünk amikor esedékessé válik. Berendezéseink mind kiváló minőségűek és rendelkeznek az összes szükséges engedéllyel.