Amiről keveset beszélnek: Dr. Max Gerson módszere!
Szeretne Ön egészségesen élni?
Egészségére!
Egészségünk alapjai
Javaslat az egészségesebb élethez
Milyen a tiszta, egészséges víz?
Szervezetünk utcaseprője az alacsony ásványi-anyag tartalmú tiszta víz!
»
  «
  Kilenc egyszerű lépés az egészségünkért!

  Kilenc egyszerű lépés az egészségünkért!

  „Sajnos az orvosok elhitették velünk, hogy az egészség nagyon bonyolult és komplex terület, de ez nem igaz! Az egészség nagyon egyszerű, és természetes dolog! Én is tudok egészségesen élni, és Ön is tud – nagyon egyszerű az egész!
  Senkinek nem kell 7-10 évig egyetemre járnia ahhoz, hogy megtanulja az egészséges életmódot. Ha mostanáig mégis így gondolta, akkor ezután ne gondolja így. Egészségesen élni nagyon egyszerű!” (dr. Wallach)

  1. lépés: Méregtelenítsük hatékonyan szervezetünket

  1. lépés: Méregtelenítsük hatékonyan szervezetünket

  Ha ivóvizünk, üdítőitalunk, ételeink „töménysége, koncentrációja” magasabb a sejtnedveinknél, akkor a bevitt víznek nincs relatív oldóképessége, és nem működik a sejtozmózis, a sejt méregtelenítése! Az ilyen folyadék "elvízteleníti" a sejtjeinket, ami egyensúlyzavarához vezet, és a vesénk is túlterhelté válik, képtelen hatékonyan kiválasztani! Az eredmény: allergia, bélpanaszok, magas vérnyomás, izületi fájdalmak, meszesedés, rák, cukorbetegség, vesekövek, májbetegségek, elhízás, kövek lerakódása, stb. Változtassunk ezen! Mi igyunk tiszta vizet!

  2. lépés: Állítsuk helyre a bélfóránkat!

  2. lépés: Állítsuk helyre a bélfóránkat!

  Immunrendszerünk 70%-ban a bélrendszerünktől függ!
  Ma a táplálkozással foglalkozó szakértők kevés figyelmet szentelnek a bélfórának, pedig a bélrendszerünkbe bevitt tápanyagokat a velünk szimbiózisban élő baktériumok (mennyiségük 2-3 kg) emésztik elő számunkra, és teszik számunkra feldolgozhatóvá! Ha nincs rendben a bélflóránk, akkor nincs megfelelő emésztés sem!
  Állítsuk helyre bélfóránkat az erre a célra összeállított probiotikumokkal! (származása: Japán)

  3. lépés: Állítsuk helyre szervezetünk sav-lúg egyensúlyát!

  3. lépés: Állítsuk helyre szervezetünk sav-lúg egyensúlyát!

  Mára az elsavasodás világszintű népbetegséggé nőtt.
  A kor előre haladtával ez a jelenség nem új, viszont a jelenlegi felmérések szerint, ma már egyre fiatalabb korosztályoknál is jelentkezik. Prof. dr. Máray kutatásai során arra a meglepő eredményre jutott, hogy a csontritkulás, ami az elsavasodás következménye, sokszor már 10-12 éves korban elkezdődik, ami egyre több problémát okoz!
  Ismerje meg a tényeket és ha szükséges lúgosítsa a szervezetét!

  4. lépés: Töltsük fel szervezetünket vitális anyagokkal

  4. lépés: Töltsük fel szervezetünket vitális anyagokkal

  Sokszor hallottuk már: "táplálékod legyen a gyógyítód!"
  De napi gyakorlatunk eredménye egészen mást mutat! Ma a napi táplálékainkból hiányoznak életfontosságú szerves kötésű nyomelemek, vitaminok és az egyéb eszenciális anyagok! Ha éhesek vagyunk, akkor eszünk-eszünk, de sajnos szervezetünk az evés után is „éhes marad”! Így alakul ki a látszólagosan túltáplált, túlsúlyos, „elhízott éhesek” tábora! Ismerje meg az összefüggéseket, és töltse fel szervezetét vitális anyagokkal!

  5. lépés: Dobjuk ki a felesleges kilóinkat!

  5. lépés: Dobjuk ki a felesleges kilóinkat!

  Sokunk számára a táplálkozás örömet okoz! A mi rendszerünkben ez az öröm kettős. Egyrészt ehetünk nyugodtan délelőtt és délben, míg délután kihagyjuk étrendünkből a szénhidrátokat, és fiatalosak, vitálisak és karcsúak leszünk. Tehát, vezessünk be néhány új szempontot az életünkbe, akkor ehetünk nyugodtan, és karcsúak maradunk! Ha a szervezetünk működése szerint állítjuk össze táplálkozási tervünket, akkor ez a terv hozza el számunkra az igazi előnyt, hogy mi, önmagunk döntünk a saját kilóinkról!

  Lourdes hidrogenizáló berendezés

  Lourdes hidrogenizáló berendezés

  Szervezetünkben a szabadgyökök  másodpercenként kb. 100 000 támadást intéznek a sejtjeink ellen, és mind elektront akarnak rabolni! S ha nem rendelkezünk elegendő antioxidánssal, felgyorsul az öregedési folyamat, ami nem más, mint a sejtek és a DNS, szabadgyökök által okozott pusztulása.

  »
   «

   Cikkek

   Bankkártyás fizetés szolgáltatója:

   A tiszta víz = élet

   2008-06-12. Csütörtök, 21:41

   Get the Flash Player to see this player.

   Gyakran elönti a méreg? Nem érzi jól magát a dugóban? Szeretné a szervezetét éltető táplálékot eljuttatni a sejtekhez és a salakanyagokat kiküldeni? Mi segíti ezek teljesülését? A sejtfolyadéknál alacsonyabb koncentrációjú tiszta víz!